Als het om elektrische rolstoelen of scootmobielen gaat, zijn er veel merken op de markt en dit artikel zal wat meer licht werpen op de fabrikanten van vandaag, hun locaties en specialiteiten.

Het eerste productmerk dat we zullen belichten is Pride Mobility met het hoofdkantoor in Exeter, PA en kantoren in Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Hun scooterproductlijn omvat de modellen Quantum, Jazzy en Victory, Go-Go, Celebrity, Wrangler, Pursuit en Travel Pro. De Go-Go heeft vederlichte demontagefuncties waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op vakantie of op reis.

Het hoofdkantoor van Merits Health Products is gevestigd in Cape Coral, Florida, met vestigingen in Los Angeles, Californië, Taiwan, China en Dallas, Texas. Ze bieden een minicoupé die wordt beschreven als een vierwielige supermicroscooter en de elektrische 5x 4-wiel scootmobiel van het merk Pioneer is geschikt voor boodschappen zowel binnen als buiten.

Drive Medical Design and Manufacturing Company heeft hoofdkantoren en distributiefaciliteiten in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Roemenië, China en Taiwan. Voor hun merken met drie wielen hebben ze een Phoenix compact en Daytona 3 GT die wordt beschouwd als een middelgrote scooter. Voor de eenheden met vier wielen verkopen ze de Phoenix compacte, Daytona 4 GT standaardeenheden en voor volledige grootte bieden ze de Odyssey vierwielige scootmobiel.

Shoprider Mobility Products, met hoofdkantoor in Carson, Californië. Sinds 1988 zijn Shoprider-scooters en elektrische stoelen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Onze producten zijn snel een van de topmerken in het land geworden door geavanceerde functies, innovatieve ontwerpen en betaalbare prijzen voor de consument te bieden. Hun lijn heeft ook drie- en vierwielige eenheden en modellen omvatten ShopRider Start-, Flagship-, Dasher-, Sprinter- en Scootie-lijnen.

Het internationale hoofdkantoor van Invacare Company bevindt zich in Elyria, Ohio, buiten Cleveland, VS; het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Tours, Frankrijk. Invacare ondersteunt en verkoopt veel medische producten met de Leo-scooter met vier wielen gericht op gebruikers met een hogere gewichtsklasse, en het merk Lynx met drie en vier wielen, een micro-draagbare en ook een compacte eenheid. In totaal brengen ze acht (8) verschillende units op de markt.

Golden Technologies heeft het hoofdkantoor in Old Forge, Pennsylvania en is opgericht in 1985. Ze bieden merken aan in de volgende categorieën: compact travel, medium portable, companion en heavy duty. Deze omvatten de lijnen Buzzaround, LiteRider, Companion en Avenger. Hun zeven (7) scooters variëren van 250 – 500 pond draagvermogen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *